TERUGBETALINGSBELEID

 

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na herroeping heb je nog 30 dagen de tijd om je product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van je huis naar de webshop zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €8,95 per pakket, raadpleeg de website van uw vervoerder voor de exacte tarieven. Indien u nu gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer worden geretourneerd. Om dit recht uit te oefenen kunt u contact met ons opnemen via info@stralendthuis.com Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.


De producten mogen uiteraard niet gebruikt, gewassen of gedragen zijn. Indien het product of de verpakking beschadigd is, kunnen wij deze waardevermindering van het product aan 


Stuur een mail naar info@stralendthuis.com met de reden van retour + een trackingcode & order- of factuurnummer. Terugbetaling vindt plaats via bankoverschrijving na acceptatie van de reden van retournering.


Mocht u binnen 14 dagen geen antwoord van ons hebben ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op +31 6 85675977


CONTACTGEGEVENS:


Handelsnaam: Witteveen Commerce LLP
Bedrijfsregistratie / KVK-Nummer: OC446864
E-mailadres: info@stralendthuis.com
Telefoonnummer: +31 6 85675977
Fysiek adres: 32 Kinburn St, London, London, SE16 6DW, United Kingdom

Nog vragen? Bekijk onze Veelgestelde Vragen
Of neem contact op via onze Contactpagina