Over Ons

Bij Stralendthuis combineren we passie met kwaliteit. Ontdek onze geschiedenis en ons toegewijde team waar klanttevredenheid voorop staat.

ONZE GESCHIEDENIS

Een briljante start

Een briljante start

Stralendthuis is ontstaan ​​uit de passie van de oprichters voor verlichting en fotografie, gevuld met creativiteit en liefde voor design. In een onopvallende werkplaats werd de visie geboren om iets unieks te creëren. Een winkelervaring voor liefhebbers van luxe verlichting.

VAN DE WERKPLAATS NAAR DE SHOWROOM

Onze reis ontwikkelde zich van een ambachtelijk bedrijf naar een uitgebreide collectie verfijnde lampen. Met oog voor vakmanschap en veel aandacht voor detail ontwikkelden wij Stralendthuis tot een bestemming voor exclusieve verlichting.

ONZE MISSIE

KWALITEIT & ESTHETIEK

KWALITEIT & ESTHETIEK

Bij Stralendthuis is onze missie duidelijk: het aanbieden van een zorgvuldig geselecteerd assortiment luxe lampen die zich onderscheiden door zowel kwaliteit als esthetiek. Of u nu op zoek bent naar een moderne bureaulamp of een schitterende hanglamp.

Belichting als Kunst

Wij geloven in de kracht van verlichting om emoties op te roepen en ruimtes te transformeren. Elke lamp vertelt een verhaal van vakmanschap en elegantie, en wij nodigen u uit om deze schoonheid zowel online als in onze fysieke showroom te ervaren.