Veelgestelde Vragen

RETOUR & TERUGBETALINGEN

Wat is het retourbeleid van de online winkel?
U heeft het recht uw bestelling binnen 30 dagen te annuleren en heeft daarnaast nog eens 30 dagen de tijd om de producten te retourneren. Wij zullen het volledige bedrag, minus de verzendkosten voor retourzending, terugbetalen als het product in goede staat wordt ontvangen.
Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van producten?
Ja, u draagt ​​de verzendkosten voor het retourneren. Wij raden u aan de retourzending met tracking te verzenden, aangezien wij geen verantwoordelijkheid kunnen aanvaarden voor zoekgeraakte retourzendingen. Raadpleeg ons RETOURBELEID op de website voor meer informatie over mogelijke retourverzendkosten.
Hoe lang duurt het voordat mijn retourzending verwerkt is?
Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, proberen wij deze binnen 5, maar maximaal 14 werkdagen te verwerken. U ontvangt een bevestiging wanneer de verwerking is voltooid.

Bestelling & Levering

Wat zijn de verzendkosten en levertijden?
Wij bieden gratis standaard verzending. De levertijd naar Duitsland bedraagt ​​doorgaans 8-15 werkdagen. De totale verwachte levertijd omvat een verwerkingstijd van 2-3 werkdagen en een levertijd van 8-11 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Alle levertijden zijn exclusief douanekosten en eventuele vertragingen. U kunt deze informatie vinden bij het afrekenen of in onze Bestelling & Leveringsbeleid
Biedt de winkel internationale verzending aan?
Nee, momenteel bieden wij alleen verzending binnen Nederland en België, geen internationale verzending. Dit zorgt ervoor dat we onze levertijden en klantenservicenormen kunnen handhaven.
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Zodra uw bestelling is verzonden , ontvangt u een e-mail met een trackingnummer. Gebruik dit nummer om de status van uw bestelling te volgen op onze Volg uw bestelling pagina.
Wat moet ik doen, als mijn bestelling niet op tijd aankomt?
Als uw bestelling niet zoals verwacht arriveert, kan het 1-2 extra werkdagen duren voor updates. Als de problemen aanhouden, Neem contact met ons op via info@info@stralendthuis.com of +31 6 85675977 en wij zullen doen ons best om de status van uw bestelling vast te stellen en u verder te helpen.

Betalingen

Welke betaalmethoden accepteert de onlineshop?
Wij accepteren betalingen via iDeal, Bancontact, visa, mastercard, American Express en Maestro. De beschikbare opties worden tijdens het aankoopproces weergegeven. Houd rekening met ons betalingsbeleid voor meer informatie.
Kan ik een factuur ontvangen voor mijn bestelling?
Ja, u ontvangt een factuur per e-mail wanneer uw bestelling is voltooid.
Zijn er kosten verbonden aan bepaalde betaalmethoden?
In de meeste gevallen rekenen wij geen extra kosten voor betalingen. Alle kosten worden duidelijk vermeld bij het afrekenen.