BETALINGSBELEID


Wanneer u klaar bent om uw artikelen te kopen, klikt u op de knop 'Doorgaan naar afrekenen'. Op uw betalingsscherm ziet u het totale bedrag van de artikelen. Voeg uw betaalmethode en factuuradres toe.


Stralendthuis accepteert de volgende betaalmethoden:


○ Visa

○ MasterCard

○ Maestro

○ American Express

○ iDeal

○ bancontact


Hoe weet ik of mijn betalingstransactie veilig is?


Wij zorgen ervoor dat elke creditcardtransactie plaatsvindt binnen een beveiligde omgeving. Het Stralendthuis betalingssysteem heeft een 128-bit SSL-beveiliging codering. U kunt zien dat de transactie veilig is als u een sleutel slot ziet rechtsonder in uw webbrowser. Wij bewaren uw creditcardgegevens niet nadat uw bestelling is voltooid. In plaats daarvan wordt het direct naar onze banken gestuurd. U kunt erop vertrouwen dat bij elke aankoop uw creditcard- of bankrekening informatie veilig zal zijn.


Stralendthuis is toegewijd aan een veilige, plezierige en soepele online winkelervaring voor alle klanten. Voor uw veiligheid heeft Stralendthuis een betalingsbeveiliging screeningsproces geïmplementeerd. Bevestiging van klantgegevens bij bepaalde bestellingen kan vereist zijn voordat de bestelling wordt verwerkt. Zorg ervoor dat u nauwkeurige en actuele contactinformatie verstrekt voor het geval dat we de veiligheid van uw bestelling moeten bevestigen. Voor verdere vragen:


CONTACTGEGEVENS:


Handelsnaam: Witteveen Commerce LLP
Bedrijfsregistratie / KVK-Nummer: OC446864
E-mailadres: info@stralendthuis.com
Telefoonnummer: +31 6 85675977
Fysiek adres: 32 Kinburn St, London, London, SE16 6DW, United Kingdom

Nog vragen? Bekijk onze Veelgestelde Vragen
Of neem contact op via onze Contactpagina